About קידום אתרים בגוגל
About קידום אתרים בגוגל
Blog Article
זהו כלי עבודה לכל דבר ועניין וכמו שלא הייתם רוצים שבעל מקצוע יבצע בעבורכם עבודה עם כלי עבודה זולים או כאלו שהוא מצא ברחוב בחינם, כך גם אתם צריכים להתייחס אל המקצוע הזה ברצינות ולהבין שהתוסף הזה הוא כלי עבודה לכל דבר ועניין.
אם תרצו לנהל את אסטרטגיית התוכן שלכם לאורך זמן, לא יהיה מנוס ממציאת כותבי תוכן מוכשרים, כאלו שתוכלו לסמוך עליהם. כותב תוכן טוב הוא כזה ששולט בשפה שבה הוא כותב ברמה של שפת אם, שמקפיד על כללי הלשון והתחביר, שכותב לעניין, באריכות אך בצורה ממוקדת, שעומד בלוחות הזמנים עליהם אתם מסכמים (אחרת תיווצר לכם בעיה מול לקוחות כעוסים), שהוא מקצוען בתחומו ובעל ההכשרה המתאימה, ושהמחיר שהוא גובה עבור כתיבה יוכל לאפשר לכם התקשרות עימו לאורך זמן.
איך לקדם בגוגל אתר לבד: למה קידום אתרים אורגני באופן עצמאי?
מנוע החיפוש לא מגיע לאתר שאתם מקדמים בכל יום בהכרח. למעשה, התדירות שבה מבקר מנוע החיפוש אצלכם באתר לצורך שיהוי ומיפוי עמודים שנוספו לאתר תלויה בלא מעט פרמטרים: כמות הקישורים מאתרים שונים הנכנסים אליכם לאתר, תדירות העדכון של האתר, איכות העדכונים באתר (מנוע החיפוש לא ימהר לעדכן את האינדקס click here שלו בכל עדכון שולי שבוצע לדפי האתר), ההיסטוריה של הדומיין אליו משוייך האתר ועוד.
הדרך הכי זריזה לבדוק האם ואיך גוגל מאנדקס את האתר שלנו היא להריץ בדיקה בחיפוש של גוגל בצורה הבאה:
עוד על קישורים פנימיים, כיצד בונים אותם בצורה נכונה והיתרונות בהם תוכלו לקרוא במאמר הבא.
לעומת זאת, אם נבצע מחקר כמו שצריך, נגלה שהמונח הרלוונטי ביותר בתחום הוא "רשלנות רפואית" (ביטוי סופר תחרותי!).
לאחר שיש לכם רשימה התחלתית של ביטויים (מומלץ לארגן בקובץ אקסל), זה הזמן לייצר תוכן עבור הביטויים האלה.
מאמר מצויין על שימוש בעשרים רגשות שונים בכתיבת תוכן מניע לפעולה תמצאו כאן.
רכשתי לינקים מעשהאל דרך המערכת שלו, הכל היה ברור, מהיר ונגיש ברמה הכי מקצועית שיש!
לא משנה לאיזה ערך תיכנסו, ברוב המקרים אתם תוכלו לזהות בטקסט "קישורים פנימיים" שאלו בעצם מילים שלרוב מקבלות הדגשה / צבע שונה משאר הטקסט, ניתן ללחוץ עליהן ולהגיע אל עמוד רלוונטי שמסביר על אותו ביטוי או מרחיב עליו.
זה המקום לציין שמחקר ביטויי מפתח איכותי הוא הבסיס לכל תהליך הקידום שלכם. הוא יקבע כיצד תיראה ההירכיה באתר, כיצד תגובש אסטרטגיית התוכן ומערכי השירות והמכירה, איך יסודרו התפריטים באתר, מה תהיינה הקטגוריות של התכנים באתר, באילו תגים תשתמשו על מנת לסייע לגולשים לנווט באתר וגם אילו תכנים ישולבו בפוטר, בחלק התחתון והקבוע של האתר אשר חוזר בכל דפי האתר.
החלטתם בכל זאת לקרוא את כל המדריך המלא? אמיצים. זה ללא ספק השלב הראשון בדרך לרמת המאסטר. ברוכים הבאים למדריך קידום האתרים המקיף ביותר בעברית שנכתב על קידום אורגני בגוגל.
למעשה, כאשר מדברים על קידום אתרים לבד – קישורים זה כנראה החלק הכי קשה, או הכי גוזל אנרגיה ומשאבים, במידה ורוצים לעשות אותו לבד.